La Cité du Dragon
Heet u Welcom

Als ongeëvenaard paleis van de oosterse gastronomie, straalt ‘Cité du Dragon’ de charme uit van een bijzondere villa (1923), waar Aziatische pracht en verfijning weerspiegeld worden in de praal en rust van een unieke aqua-tuin, die tot de mooiste van het Koninkrijk behoort. Met zijn indrukwekkende ramen, origineel houtwerk, muurschilderingen, zeldzaam antiek en verbluffende vloer-aquarium, waar de bezoekers overheen wandelen, slaagt ‘Cité du Dragon’ er in de herinnering aan eeuwenoude Keizerlijke kunst subtiel te linken aan hedendaags design.

Een buitengewone tuin

Het uitzicht op de tuin is op zich al een aparte beleving; 3000m² weelderige vegetatie, tal van bruggetjes, rijkelijke fonteinen en imposante marmeren beelden die her en der staan opgesteld, omgeven door natuur en parasols. Bij mooi weer, is dineren aan de voet van de lagune een streling voor het oog. De dartele koïs en majestueuze ,veelkleurige karpers nodigen U uit voor een ontdekking van de vele facetten van de Chinese gastronomie waarbij smaak, originaliteit en verfijning samensmelten.

Uitzonderlijke keuken

Au fil des années, notre vocation gastronomique s'est renforcée avec cette éternelle quête de l'authenticité à laquelle nous restons toujours très attachée.À la cuisine cantonaise de nos origines, nous ajoutons aujourd'hui l'expertise d'un ancien chef coq de l'Ambassade de Chine , afin de mieux répondre aux exigences de nos hôtes chinois venus du Nord, composés d'hommes d'affaires et diplomates. En plus des mets traditionnels, nos chefs, sur commande, sont en mesure de satisfaire les gourmets les plus exigeants, en leur concoctant des menus personnalisés ;Selon leurs desiderata, nous proposons des compositions aussi savoureusement inventives que spectaculaires dans leur mise en scène.