Gevogelte
Gepeperde kip met cashewnoten 15,00€
De zachte cashewnoten geven een exotische smaak aan deze pikante bereiding. Men vermoedt dat dit gerecht door een Setchuan mandarijn werd uitgevonden aan het einde van de Tching Dynastie.
Kip met kerrie en kokosmelk 15,00€
In China is alles symbolisch bedoeld. De feniks, de heilige koning der vogels, is het symbool van de waardigheid en welvaart. Hij wordt uitgebeeld door de kip. De malse kippeboutjes en de kerrie worden hier perfect geharmoniseerd in een mooi versierd ovenschoteltje.
Kip met groen curry 16,00€
Kippebeignets met zoetzure saus 15,00€
De kippebeignets, zacht naar wens, worden omgeven door en constellatie van pepers, uitjes en ananas en omhuld door een roze voile die aan deze schotel een veelkleurige tint geeft.
Cassoulet van kip met Chinese champignons 16,00€
Schijfjes gember en Chinese champignons parfumeren het delicate kippevlees, dat U opgediend wordt in een pannetje..
Kip met tao si saus en aziatische basilicum ( teppan ) 16,00€
Kwartelgehakt met knapperige mie 18,00€
e stukjes kwartels worden met sla (symbool van rijkdom in China), Chinese champignons en waterkastanjes geserveerd. Heerlijk!.
Sojakaas ma po tofu 16,00€
Deze schotel bestaat uit scampi, rundsvlees en sojakaas en wordt met kleine pikante en gearomatiseerde groenten bereid. Deze schotel is een geraffineerde versie van een gerecht,bedacht door grootmoeder Ch'eng, die al rondtrekkende, op de hoek van de Chendu (Setchuan) straat sojakaas verkocht, vandaar de naam : Ma Po tofu (sojakaas van moeder Po).