Vleesgerechten
Kleine lamsgrillade met King-Tou saus 20,00€
De geroosterde lamskoteletjes worden opgediend met de beroemde King-Tou saus.
Kleine lamsgrillade met zwarte peper 20,00€
Een andere smaakvolle en pikante versie voor dit lamsgrillade.
Geroosterde varkensribbetjes met knoflook en peper 14,00€
Een andere smaakvolle en pikante versie voor dit lamsgrillade.
Kantonese varkensribbetjes 14,00€
Gemarineerd op onze wijze en afgewerkt met honing, krijgen deze ribbetjes een mooie bruinrode kleur, om uw vingers bij af te likken.
Varkensribbetjes met Setchuan peper 14,00€
Al de pittigheid van deze befaamde peper in een tedere omhelzing met het sappige varkensvlees.
Varkensribbetjes met King-Tou saus 14,00€
Heerlijk geroosterde varkensribbetjes vergezeld van de overbekende King-Tou saus.
Varkensbeignets met zoetzure saus 14,00€
Een legendarische schotel waarin de zoetzure saus alles zachtjes bedekt : de varkensblokjes, ananas, ajuinen en paprikablokjes.
Fijngesneden rundsvlees in Tao-Si saus 15,00€
U zult dit pikante en sensuele gerecht met zijn zachte groenten moeilijk kunnen weerstaan.
Dés de porc en beignet à la sauce aigre-douce 14,00€
Un plat légendaire où la sauce douce acidulée nappe d'un voile léger les petits croustillons de porc et leurs perles d'ananas, petits oignons et dés de poivrons.
Fijngesneden rundvlees met pikante saus 15,00€
Deze schotel wordt bereid met pinda's, Spaanse paprika en de beroemde satésaus. Het is ondenkbaar voor een Chinees zijn stokjes te pakken zonder een kom met deze saus in zijn nabijheid te hebben. Alom aanwezig in de Chinese kookkunst, is deze saus niet te vervangen.
Emincés de boeuf à la sauce piquante 15,00€
Sous une pluie de cacahuètes, ce plat pimenté est servi accompagné de la fameuse sauce saté. Omniprésente dans la cuisine chinoise, rien ne peut la remplacer
Fijngesneden rundvlees met chinese champignons 16,00€
Een klassiek van de chinese keuken.